Om oss

Spektrum Profil AS har to avdelinger i Møre og Romsdal. I Molde har vi showroom og produksjon, på Vikebukt har vi stort produksjonslokale der vi blant annet syr flagg og trykker bunadstoff.
Alt av produksjon i eget hus; trykk, transfer, brodering og gravering, samt spesialproduksjon av profilartikler.

TEKSTIL
Profilklær, kampanjeklær med trykk eller brodering.
TRYKKSAKER
Alt innen trykksaker fra visittkort, konvolutter og brevark til 4-fargers brosjyrer og presentasjonsmapper.
REKLAMEARTIKLER
Meget stort utvalg i reklameartikler som penner, lightere, krus, paraplyer, musmatte m.m.
EKSKLUSIVE GAVER
Bredt utvalg av eksklusive gaveartikler som kan leveres med trykk eller gravering. Vi kan nevne klokker, vinsett, golfsett, plaketter, Leatherman, Maglite m.m.
DIGITALPRINT
Vi har storformatplotter og kan levere plakater også i små opplag.
DEKOR
Vi leverer dekor til biler, vindu, skilt o.s.v.
MESSE
Alt du trenger når du skal på messe: stands, giveaways, brosjyrer, bekledning m.m.
VEKTORISERING
Vi vektoriserer tegninger, skisser og logoer.
BRODERIKORT
Vi lager broderikort for datastyrte broderingsmaskiner.

Hvorfor velge profilprodukter fra Gosh?

Vårt kjerneteam består av mange erfarne, dyktige og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med og uten logotrykk.
I sortimentet vårt finner du alt fra nye, moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

Profilprodukter og reklameartikler

Profileringsprodukter og reklameartikler er produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Dette blir ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer eller andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap. Vi opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med et begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Profil- og arbeidsklær

Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.
Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Firmagaver

Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller kontakt oss for forslag på gaver som passer den ønsker og behov.

Skilt og dekor

Skilt og dekor er en viktig del av bedriftens profilering. Alle i Gosh-kjeden er leverandør av skilt- og dekorprodukter, hvorav ti forhandlere har egne produksjonsfasiliteter. Dette gjør oss konkurransedyktige og sikrer at vi kan levere høy kvalitet til riktig pris og samtidig kan tilby kort leveringstid.

Få deres helt egen nettbutikk

Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.

Om Gosh

Landsdekkende
Norges ledende leverandør av profilartikler
Oppstart
Gosh-kjeden ble etablert i 2001
Totalomsetning
409 MNOK
Årsverk
Vi har tilsammen 169 årsverk